Tarief 價 格

Tarieven voor behandelingen en Tai Chi Gong


Voordat je aan een behandeling of Tai Chi Gong cursus begint, wil je duidelijkheid. Wat het inhoudt, wat je ervoor moet gaan doen, maar ook wat het kost.


Energiebehandelingen, voedings- en leefstijladviezen

Het 1e bezoek (uitsluitend op afspraak, kennismaking + voorlopige diagnose) duurt 15 - 20 minuten en is gratis. Na goed overleg kan aansluitend uitgebalanceerde onderzoek en/of behandeling verricht worden

(Behandeling met of zonder onderzoek duurt meestal 30 tot 60 min.).

De benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en persoonlijke factoren, maar de vervolgafspraken gaan gewoon via goed overleg.

Tarief: € 20 per 30 min (max. € 40 per behandeling).


Korting in combinatie met de Tai Chi Gong cursus

Bij behandeling in combinatie met de Tai Chi Gong cursus krijg je 25% korting op de behandeling(vanaf 40 minuten).


Mijn behandelingen komen helaas nog niet in aanmerking voor vergoeding door de ziektekostenverzekeraar.


Tai Chi Gong cursussen

Om kennis te maken met Tai Chi Gong nodig ik je graag uit voor een 1e geheel verblijvende proefles. Deze kost € 5 in plaats van € 7 voor een les van 1 uur.

Mocht je enthousiast zijn en de cursus willen volgen, dan kost het daarna € 7 per les of 6 x € 6 per volledige cursus.

Om de kwaliteit te behouden bestaat een groep uit maximaal 10 personen. Uitrustingen: 'jonge' geest, losse kleding en comfortabele schoenen/ op sokken/  blote voeten.


Privé- of groeplessen

Voor een sneller resultaat kun je ook kiezen voor privélessen (1 t/m 4 personen) met meer persoonlijke aandacht. Een half uur privéles kost  € 20.

Een afspraak voor een groep van bijvoorbeeld vrienden of een werkgroep kost € 40 per groep voor 1 lesuur.


Wat kunt u van mij verwachten?

Mijn behandelingen komen tot stand in goed overleg. Ik geef vooraf uitleg en werk op basis van wederzijds vertrouwen. Als er na volledige behandeling geen of minimale verbeteringen zijn, kan je in onderling overleg de behandelingskosten (excl. medicijnen, hulp- en voedingsmiddelen) naar een redelijke verhouding terugkrijgen.


Meer tijd nodig?

Als je een afspraak wilt maken voor meerdere problemen of voor meer dan één persoon, geef dat dan aan bij het maken van de afspraak. Ik reserveer graag wat extra tijd. Een reguliere afspraak duurt 30 tot 60 minuten. Ook als je verwacht dat je probleem wat meer tijd vraagt, dan graag van tevoren even melden.